Konsert

Nico & Vinz

NB: Konserten er flyttet fra 5. nov. til 7. des. Se info i artikkelen. Endelig tar de igjen turen hjem til Norge og besøker et utvalg byer på sin høstens turné.

Den norske suksessduoen Nico & Vinz ble verdensberømte da låten «Am I Wrong» herjet hitlistene i 2014 og har siden den gang fortsatt å levere hit på hit. 
Mye har skjedd siden «Am I Wrong» eksploderte verden over. Duoen har blitt litt eldre, litt visere og vet litt mer om hva slags artister de har lyst til å være. EP’en «Black Star Elephant» fra 2014 fulgte et konkret konsept hele veien, mens oppfølger EP-en «Cornerstone» fra 2015 ga mer rom for Nico & Vinzs musikalske utforskning og ekspansjon. Med base i Los Angeles har duoen hoppet mellom to kontinenter de siste årene og samarbeidet med en rekke kjente stjerner. «That’s How You Know», som ble laget i samarbeid med det amerikanske stjerneskuddet Bebe Rexha og rapstjernen Kid Ink, banet seg vei inn på flere av verdens hitlister, og raket sammen over 106 millioner streams så langt


Nico & Vinz på Facebook

Event på Facebook

Av praktiske årsaker flyttes konserten med Nico & Vinz på USF Verftet fra søndag 5. november til torsdag 7. desember. Kjøpt billett til 5. november er gyldig på ny konsertdato, og du trenger ikke foreta deg noe om ny dato passer. Hvis du derimot er forhindret fra å kunne gå på konsert på den nye datoen, får du refundert billetten(e) din(e) til og med 30.11.2017.

Billetter refunderes på stedet hvor du kjøpte dem. Billetter kjøpt på telefon 815 33 133 eller på Ticketmaster.no refunderes ved å ringe til 815 33 133 eller ved å sende dem til Ticketmaster Norge, postboks 607, 8607 Mo i Rana. Merk konvolutten med «avlyst arrangement». Beløpet, uten billett- eller leveringsavgifter føres da tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.

Du må kontakte Ticketmaster Norge eller det stedet hvor du kjøpte billettene FØR refunderingsfristen 30.11.17. Sender du billettene pr. post MÅ de være Ticketmaster i hende innen refunderingsfristen.

Spørsmål om billetter og refundering MÅ gjøres til post@bergenlive.no, tlf 55 21 50 60.

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.